Werkwijze

De insteek van alle trajecten is positief en gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling.

Bij de start van een traject benomen wij ontwikkeldoelen. Daarop aansluitend maken wij afspraken over de duur en frequentie van de sessies.

 

In de sessies gebruiken wij diverse werkvormen zoals inzichtgevende gesprekvoering, energetisch lichaamswerk, mindfulness en visualisaties. Ik stimuleer je om de nieuwe inzichten concreet toe te passen en vervolgens evalueren we hoe dat is gegaan.

 

De meerwaarde van deze gevarieerde aanpak is dat je leert naar je eigen signalen te luisteren. Zo krijg je enerzijds meer inzicht in je eigen behoeften en wensen. Anderzijds leer je belemmerende gedragpatronen van jezelf herkennen die je tot nu toe hebben weerhouden om voldoende voor jezelf op te komen.

 

Resultaten 

  • Je kent je eigen behoeften en wensen en weet hoe je daarvoor op kunt komen.
  • Je ervaart meer zelfvertrouwen zodat je beslissingen durft te nemen die je veel meer energie en plezier opleveren.

Vergoedingen

VoluitZijn is aangesloten bij de LVPW en de RBCZ. Op basis daarvan vergoeden de meeste verzekeraars (gedeeltelijk) de kosten vanuit de aanvullende verzekering.

Neem voor details contact op met je verzekeraar. Je kunt daarbij de AGB- codes vermelden waaronder VoluitZijn geregistreerd staat: 90103817 en 90063161

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.

 

Share This