Gratis deel 1 Leef Voluit

De basis voor een gelukkig leven is aandacht voor jezelf.

In deel 1 van Leef Voluit krijg je concrete tips & tools om de aandacht voor jezelf te activeren. Ik bied het je gratis aan.

Raak je jezelf kwijt in de dagelijkse drukte? 

Ik laat je zien hoe je meer innerlijke rust en balans krijgt.

Ga eens eerlijk voor jezelf na. Hoeveel tijd maak je bewust voor jezelf vrij?

asd

Waar is de verbinding met jezelf gebleven?

Veel mensen worden geleefd door de waan van alledag. Raken zichzelf kwijt. Lopen leeg.

Wanhopig vragen zij zich af hoe lang zij dit nog volhouden. Is dit nou alles?

Lopen ook bij jou in alle dagelijkse drukte de spanningen op?

..

Verlang je naar meer tijd en ruimte voor jezelf – vanuit vrijheid en vol zelfvertrouwen?

Ik weet uit eigen ervaring hoe waardevol het is om juist dan heel aandachtig verbinding te maken met jezelf. Met als resultaat:

 rust en ontspanning

 innerlijke balans

 meer passie in je leven

In je gratis download krijg je 12 waardevolle oefeningen. Daarmee verdiep je direct het contact met jezelf en ervaar je meteen rust en ontspanning.

En wees gerust … ook binnen een druk bestaan zijn deze oefeningen makkelijk toepasbaar.

 

Download je gratis e-book 

Mijn droom is zoveel mogelijk mensen te inspireren om vanuit vrijheid en ontspanning je mooiste leven te leven.

Daarom bied ik je deel 1 van mijn boek Leef Voluit aan. Zodat je een stevige basis legt voor je mooiste leven!

Vul hieronder je naam en e-mail in. Dan ontvang je meteen jouw exemplaar van het e-book.

 

Over mij

Opgeleid tot psycholoog en energetisch therapeut wijs ik je intuïtief en down to earth de weg als jij vastgelopen bent. Na bijna 20 jaar werkervaring heb ik al talloze mensen mogen begeleiden op hun weg. Uit eigen ervaring weet ik hoe verrijkend het is als jij het contact met jezelf verdiept en ontspannen en vanuit vrijheid kunt genieten van al het moois in je leven. Reflecterend op mijn persoonlijke ervaringen en mijn expertise heb ik een boek geschreven over de stappen waarmee jij je op de eerste plaats zet ‘LEEF VOLUIT – 5 sleutels om vol energie en passie te leven‘.

Kijkend naar mijn eigen proces kan ik alleen maar zeggen: Durf te investeren in jezelf. Verdiep het contact met jezelf en ontdek nieuwe innerlijke rijkdommen waarvan jouw energie en levenslust gaan stromen. Het is mijn passie je in dit proces te ondersteunen!