Lukt het je maar niet om onbevangen jezelf te laten zien

en vrijuit je wensen en behoeften te uiten?

Je weet dat je veel te bieden hebt. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsbesef, bent betrokken bij de mensen om je heen en wilt niets liever dan vol toewijding en bezieling leven en werken. Je zet je in en probeert zo goed mogelijk aansluiting te vinden. Maar je durft jezelf niet te laten zien omdat je bang bent anderen te kwetsen en niemand tekort wilt doen.

√  Je bent op zoek naar diepgang en vervulling – maar je kwijnt steeds meer weg in de dagelijkse sleur

√  Iedereen in je omgeving lijkt het naar zijn zin te hebben – maar jij hebt het gevoel dat je vast zit in een keurslijf dat absoluut niet bij je past

√  Je hebt het wel goed voor elkaar – maar je mist een positief en opwindend toekomstperspectief

 

Ondanks dit alles lukt het je nog steeds je staande te houden.

Je betaalt er een hoge prijs voor.

√  Je volgt andermans verwachtingen – ten koste van je eigen wensen en behoeften

√  Je houdt een masker op – terwijl jij je diep van binnen eenzaam en onbegrepen voelt

√  Je raakt steeds meer uitgeput, moe, prikkelbaar en hebt vage klachten

√  JE CIJFERT JEZELF VOLLEDIG WEG!

Geloof me, je bent niet de enige. Veel hoogsensitieve mensen die midden in het leven staan worstelen hiermee.

Uit eigen ervaring weet ik dat er een weg is om bij jezelf te komen, je verlangen weer te herkennen en voldoende zelfvertrouwen op te bouwen zodat je haast moeiteloos je verlangen gaat volgen – zonder masker en zonder anderen tekort te doen.

Deze weg ga jij op in het groepstraject “Leef voluit – ontdek de kracht van aandacht voor jezelf”.

asd

Ben jij er klaar mee jezelf weg te cijferen?

Ik help je steviger bij jezelf te blijven en je masker af te gooien zodat je vol zelfvertrouwen de weg van je verlangen kunt volgen.

Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij je helemaal vrij voelt om jezelf te zijn en jezelf te laten zien:

♥  Je ervaart innerlijke rust en ontspanning

♥  Je geniet onbevangen van het samenzijn met je dierbaren

♥  Je voelt je vrij om keuzes te maken die écht bij je passen

♥  Je ervaart toewijding en passie bij waar jij mee bezig bent

♥  JE HEBT DE REGIE OVER JE EIGEN LEVEN TERUG

asd

Je hebt vast al geprobeerd om meer tijd en ruimte voor jezelf te maken. Boeken gelezen, cursussen gevolgd of geëxperimenteerd met uitdagende hobby’s om je creativiteit en je leergierigheid te prikkelen. Of je bent op zoek gegaan naar dingen die je ontspanning bieden zoals yoga, meditatie of wandelen.

Wat je ook hebt geprobeerd – waarschijnlijk heeft het er niet toe geleid dat jij voluit jezelf durft te zijn en blijvend meer energie en passie ervaart. Dat lukt ook niet zolang jij je grootste blokkade niet aanpakt –  stoppen met jezelf wegcijferen.

Ben je het met me eens dat als je in jouw ogen alles hebt geprobeerd om je zelfdestructieve patronen te doorbreken – EN JE WILT NU EINDELIJK EENS DAT MASKER AFWERPEN EN VOLUIT VOOR JE VERLANGEN GAAN – dat je dan een volkomen andere aanpak moet proberen?

asd

De oplossing: versterk eerst je basis en zet dan de juiste stappen om je verlangen waar te maken.

In het LEEF VOLUIT TRAJECT bouw je aan je zelfvertrouwen en ontdek je welke keuzes écht bij je passen…

zodat je de juiste stappen kunt zetten om je leven vorm te geven zoals JIJ dat wilt.

Lees hieronder wat het traject anderen heeft opgeleverd.

Toen ik begon voelde ik me van binnen heel onrustig. Continu verdween ik in een negatieve gedachten-spiraal. Ik zal vol zelfverwijten. Ik moest echt over een drempel heen voordat ik hulp ging zoeken. Gelukkig heb ik uiteindelijk de stap toch gezet. Achteraf zeg ik, dit had ik veel eerder moeten doen. Van Jasmin heb ik begrip, een luisterend oor en echt advies gekregen. Tevens heb ik geleerd om meer naar mijn lichaam te luisteren, ik wist vooraf niet goed hoe dat moest. Ik heb geleerd anders naar mezelf te kijken. Te voelen wat mijn behoeften zijn en me niet altijd te vergelijken met anderen. Zo accepteer ik nu dat ik soms meer behoefte heb aan eigen tijd dan de mensen in mijn omgeving. En ook bedankt voor je open houding richting mij. Dat heeft me goed gedaan!

Suzanne

Ik had erg last van stemmingswisselingen, werd snel en heftig boos en dat maakte de relatie met mijn dierbaren kapot. Daarnaast vond ik het moeilijk om mijn gevoelens en gedachten uit te spreken. Ik had behoefte om meer tijd voor mijzelf te nemen, maar wist niet goed hoe ik dat moest claimen zonder confrontaties.

Ik ben blij dat ik hulp heb gezocht. Omdat het namelijk heel moeilijk is om zelf je gedragspatronen te doorbreken. Het helpt heel veel als een professional mee denkt en helpt oplossingen te vinden. Het energetisch lichaamswerk heeft me bewuster gemaakt van mijn lichaam en hoe ik me voel in stressvolle situaties. Die bewustwording hielp me mijn gedrag te veranderen.  Ik heb het keerpunt gevonden naar het verbeteren van mijn relaties met anderen. Ik vind het nu ook makkelijker om tijd voor mijzelf te plannen door duidelijk met mijn partner afspraken te maken.

Dani

Ontdek de kracht van aandacht voor jezelf – en pak de regie over je leven  

Het LEEF VOLUIT GROEPSTRAJECT is een unieke combinatie van een inzichtgevende én ervaringsgerichte training. Ik heb daarin mijn belangrijkste lessen uit bijna 20 jaar werkervaring als psycholoog en trainer gebundeld.

Ik werk bewust met kleine groepen zodat er én genoeg persoonlijke aandacht is én iedereen kan profiteren van de onschatbare waarde van het wederzijdse begrip en de kracht van gelijkgestemden in een groep.

asd

Persoonlijke routekaart

Met behulp van een persoonlijke routekaart zet ik samen met jou de weg uit naar een vrij leven vol energie en passie. Je krijgt concrete handvatten om je koers te bepalen en daarvoor de juiste stappen te zetten.

asd

5 sleutels

Ik geef je 5 sleutels die je op koers houden – zodat je jezelf niet verliest in contact met anderen. De 5 sleutels zijn aandacht, balans, perspectief, inzicht en daadkracht. Je leert hoe jij deze 5 sleutels bewust inzet om de verbinding met jezelf vast te houden – zodat je vol zelfvertrouwen en doelgericht je eigen weg volgt.

asd

Je leert stapsgewijs

♥  Hoe je vol acceptatie naar jezelf kunt kijken

♥  Hoe je jouw grenzen beter bewaakt zodat jij jezelf niet kwijt raakt

♥  Hoe je contact maakt met je diepste verlangens

♥  Hoe je jouw innerlijke krachtbronnen kunt aanwakkeren zodat je beter voor jezelf opkomt

♥  Hoe je daadkrachtig concrete stappen zet om de weg van je verlangen te volgen

Dus stippel je persoonlijke routekaart uit – in een traject met gelijkgestemden – zonder masker en zonder keurslijf – leer hoe je de deuren opent naar je droomwensen en hoe jij je unieke zelf durft te laten zien – zodat je vol energie en passie gaat leven.                                                          

asd

Wat krijg jij in de training?

♥  Inspirerende groepsbijeenkomsten

ervaringsgerichte oefeningen om uit je hoofd en bij je gevoel te komen

reflectieopdrachten om je zelfdestructieve patronen van voelen, denken en handelen te doorzien

de helende kracht van herkenning in een uitnodigende setting

♥  Persoonlijke verdiepingssessies

 aandacht voor je persoonlijke leeruitdagingen

 op jouw behoeften afgestemde tips & adviezen

⇒ concreet uitwerken van je persoonlijke routekaart op weg naar een voluit leven

♥  Audiobestanden om de kracht van aandacht voor jezelf te ervaren

 meditaties voor dagelijks gebruik om de verbinding met jezelf vast te houden

⇒ adem- en ontspanningsoefeningen voor rust en balans

⇒ visualisatieoefeningen om een positieve mindset te stimuleren

♥  Stimulerende praktijkopdrachten

 tips en tools om de verbinding met je verlangen te versterken en een positief perspectief vast te houden

 tips en tools om oude patronen te doorbreken en grenzen te verleggen

 tips en tools om daadkrachtig nieuwe stappen te zetten

asd

Bonus

Mijn boek ‘Leef voluit – 5 sleutels om vol energie en passie te leven’

 een praktische gids voor extra verdieping vol inspirerende praktijkvoorbeelden en oefeningen

asd

Extra bonus 

Bij inschrijving voor 31 december 2018:

een GRATIS INSPIRATIESESSIE voorafgaand aan de start van het groepstraject

asd

Jouw investering

Bij de training horen 4 groepsbijeenkomsten, 3 individuele sessies en audiobestanden.

Je investering in dit traject is € 597,00.

Daar bovenop krijg je de gratis bonussen.

Deze investering levert je gegarandeerd veel winst op, zowel in tijd voor jezelf als in kwaliteit van je leven. Bedenk eens hoeveel tijd en energie al het piekeren en jezelf verdedigen kost. Dat leer je loslaten.

Stel je voor welk geweldig effect het heeft op je kwaliteit van leven als jij je helemaal vrij voelt om jezelf te zijn en jezelf te laten zien. Voor mij is dat van onschatbare waarde. Een verrijking van mijn leven die ik voor geen goud meer wil missen.

En jij? Wil jij ook je levensenergie voelen stromen?

Voeg dan meteen daden bij het woord. Doorbreek je dagelijkse sleur en investeer in jezelf. Schrijf je in voor dit groepstraject en wakker een life changing flow aan zoals je die niet eerder voor mogelijk had gehouden.

Waarschuwing: Verwacht je dat ik je problemen zal oplossen? Nee, dat ga ik niet doen. Wel deel ik van harte al mijn kennis en inzichten met je, laat ik je oplossingen zien en stimuleer ik je in beweging te komen. Maar uiteindelijk zul je zelf in actie moeten komen, wil je blijvende veranderstappen zetten. Wat ik van je vraag is dat je gemotiveerd bent en bereid om naar jezelf te kijken en grenzen te verleggen. Zodat je ook echt alles uit deze training kunt halen om voluit te leven. Omdat jij het waard bent!

asd

Waarom zou je met mij willen werken?

Opgeleid tot psycholoog en energetisch therapeut wijs ik je intuïtief en down to earth de weg als jij vastgelopen bent. Na bijna 20 jaar werkervaring heb ik al talloze mensen mogen begeleiden op hun weg. Maar bovenal weet ik uit eigen ervaring hoe spannend het is om voluit te gaan voor wat je diep vanuit je hart zou willen. De confrontatie met onbegrip doet pijn. Je kwetsbaarheid tonen voelt onveilig. Gevoelens van angst en onzekerheid verlammen je.

Terugkijkend op mijn eigen proces kan ik je verzekeren: Het is allemaal de moeite waard! Ik had het lef om uit mijn comfortzone te stappen. Heb mijn masker afgelegd en geleerd te vertrouwen op mijn intuïtie. Ik heb prachtige innerlijke rijkdommen ontdekt waarvan mijn energie en levenslust gaat stromen. Het is mijn passie dit vuur ook bij anderen aan te wakkeren.

asd

Voel jij je aangesproken en wil je met mij werken?  Je bent van harte welkom!

Praktische informatie 

Data groepbijeenkomsten

25-01-2019 (10.00 – 13.00 uur)

22-02-2019 (10.00 – 13.00 uur)

22-03-2019 (10.00 – 13.00 uur)

12-04-2019 (10.00 – 13.00 uur)

De bijeenkomsten vinden plaats in Best op een nog te bepalen locatie.

 

 

 

Share This