☀☀☀   FEESTACTIE   ☀☀☀

korting op het e-boek

Leef Voluit – 5 sleutels om vol energie en passie te leven

asd

Bestel het e-boek LEEF VOLUIT twv € 14,95 voor maar € 9,95

en maak kans op een gratis online inspiratiesessie met mij.

Onder de kopers verloot ik twee online inspiratiesessies van 45 minuten ter waarde van € 95,00.

De winnaars maak ik bekend op 1 juli.

asd

Ben jij jezelf kwijt geraakt in de dagelijkse drukte?

Cijfer jij jezelf weg door de vervulling van jouw wensen alsmaar uit te stellen? Waar is je passie gebleven?
Je zit te veel in je hoofd, het contact met je gevoelens is ver te zoeken. Regelmatig vraag jij je af hoe lang je dit nog volhoudt. Is jouw energie ook bijna opgebrand?

Jij bent niet de enige! Meer dan een miljoen mensen in Nederland heeft last van depressieve of stressgerelateerde klachten. Het leidt tot veel en langdurig ziekteverzuim en steeds meer mensen vertonen burnout symptomen. Hoewel mensen in hun achterhoofd weten dat ze teveel van zichzelf vragen, blijven ze toch te lang doorgaan.

asd

Ben je ook aan het overleven in plaats van aan het leven?

Bestel dan het boek en doorloop met behulp van de beschreven oefeningen het pad om je droomwensen te realiseren. De herkenbare voorbeelden en gemakkelijk toepasbare oefeningen zorgen ervoor dat je je verlangen om voluit te leven echt kunt waarmaken. 

Leef Voluit is een praktische gids die je de weg wijst om weer de regie over je eigen leven te pakken. Er wordt ingegaan op vragen over bestaansrecht en zichtbaarheid; vragen rondom er te mogen zijn en jezelf durven te laten zien. Met de vijf sleutels die in het boek zijn beschreven open je deuren op weg naar jezelf voor een vervuld leven, zodat je energie weer stroomt en je voluit kunt genieten.

‘Durf te doen waar jij van droomt – dat doe ik ook!’

Ik heb ook een heel proces doorlopen… Van angst voor afwijzing naar aanpassing. Van het gevoel nergens echt bij te horen tot vluchten voor een wereld waarin ik mij niet thuis voelde. Zo heb ik 3,5 jaar min of meer zelfvoorzienend in de Spaanse Pyreneeën geleefd. Ik was zoekend, wist niet wat bij me paste. 

Totdat ik besloot om verantwoordelijkheid te nemen over mijn leven…

Ik sloeg het pad in van persoonlijke ontwikkeling en leerde mezelf steeds beter kennen. Ik leerde om voluit JA te zeggen tegen mijzelf. JA tegen mijn verlangens en JA tegen mijn wens om verbinding te maken en zichtbaar te zijn. 

Tijdens mijn proces ontdekte ik de 5 essentiële sleutels. Nu help ik als psycholoog en auteur mensen die zichzelf kwijt zijn hoe zij met behulp van deze 5 sleutels in beweging komen voor een leven vol energie en passie.     

EXTRA BONUS

Na aankoop van het boek krijg je vrije toegang tot audiobestanden in de vorm van geleide meditaties en visualisaties voor verdere verdieping in je persoonlijke proces.

 

Lees hieronder enkele recensies

Is het leven dat je leidt werkelijk waarnaar je verlangt? Aan de hand van vijf ontwikkelstappen helpt de auteur je om voluit ‘ja’ tegen het leven te zeggen. Deze vijf sleutels zijn: aandacht, balans, perspectief, inzicht en daadkracht. Door het doen van eenvoudige (geleide) meditaties, visualisaties en schrijfoefeningen maak je contact met je diepste verlangens. Je wordt bewust gemaakt van destructieve overtuigingen en belastende gedachten en emoties. Je leert weerstand overwinnen en je innerlijke belevingswereld te ontdekken. Zo kun je (weer) voluit leven. Een audio- of pdfbestand van de meditaties en oefeningen zijn na opgave van een e-mailadres toegankelijk op de website van de auteur. De vijf hoofdstukken beginnen met een citaat en bevatten naast de tekst ervaringsverhalen, tips, oefeningen met werkbladen en eindigen met een korte samenvatting in krachtige zinnen. Veel rode en grijze kaders. Inclusief epiloog en bronvermelding – een zeer verzorgde uitgave met leeslint. Geschikt voor mensen die – op een praktische manier – meer uit het leven willen halen.
Marjan van Druenen-Bolk

Recensent Biblion

Ik ben geraakt door de zorg waarmee dit boek is samengesteld.
De verschillende Sleutels worden goed uitgelegd, met heldere tekst en voldoende voorbeelden; de waardevolle opdrachten erbij helpen te voelen en ervaren wat er met de Sleutels bedoeld wordt.
Jasmin Vogeley is een goede professional die haar kennis nu voor iedereen beschikbaar maakt. Zeker aan te bevelen!
Pilar Bosch

Oprichter van de Gelukschool

Erg interessant boek! Ik heb door dit boek weer veel energie & nieuwe ideeën gekregen.
Ik zat veel te veel in mijn hoofd en was mezelf een beetje kwijt, heb het gevoel dat ik dankzij dit boek wel op de goede weg zit.
Irene Pijnenburg

Wil je verborgen rijkdommen ontdekken en voluit leven?

Laat je dan meenemen op een ontdekkingsreis naar jezelf en bestel het boek. Ik geef je volop inspiratie en concrete handvatten voor een leven vol energie en passie.

Share This