Vaak is fysieke spanning gerelateerd aan psychische klachten, zoals bijvoorbeeld bij mentale overbelasting en stress. Energetisch Lichaamswerk is heel ervaringsgericht. Met behulp van gerichte oefeningen wordt eerst contact gemaakt met lichaamsdelen waar fysieke spanningen waarneembaar zijn die gerelateerd zijn aan de hulpvraag. Vervolgens wordt toegewerkt naar een transformatieproces met als doel het verzachten van de fysieke spanning en de psychische problematiek.

 

Voor wie?

Voor mensen die volgende uitdagingen willen aanpakken:

  • Balans tussen privé en werk herstellen
  • Overbelasting op het werk; grenzen herkennen en grenzen durven stellen
  • Bore- out oftewel gebrek aan uitdaging en verveling op het werk. Vaak weinig herkend, maar met grote gevolgen op persoonlijk welbevinden en vitaliteit
  • Mensen die vanuit de ziektewet weer willen re-integreren in het werkproces
  • Assertiviteit vergroten, conflicthantering
  • Leren ontspannen, verminderen van stress- en spanningsklachten

 

Hoe?

Energetisch Lichaamswerk draagt oefeningen aan om grenzen te verleggen en krachtiger op te komen voor je wensen en verlangens. Energetisch Lichaamswerk legt beperkende gedragpatronen bloot en zet aan tot meer effectief gedrag.

 

Met welk doel?

Energetisch Lichaamswerk is een krachtig instrument dat bijdraagt aan het vergroten van persoonlijke weerbaarheid en assertiviteit, energie, zelfvertrouwen en meer levensvreugde.

 

Iets voor jou? 

Wil je zelf graag de werking van Energetisch Lichaamswerk ervaren? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Ook geef ik regelmatig workshops over energetisch lichaamswerk en ademtrainingen.

Wil je op de hoogte blijven van alle actuele events volg mij dan op Facebook.

Vul ook het formulier in rechts op deze pagina voor het gratis e-book. Dan kom je op mijn mailinglijst en krijg je regelmatig tips en inspiratie en de actuele agenda.

 

 

 

LEEF VOLUIT

GRATIS DEEL 1

Share This