Wow – wat een geweldige ervaring is dat geweest!

Ik zal bij het begin beginnen. Ik had een opleidingsdag bij mijn businesscoach. Ik kreeg de vraag:

Wat remt je af het beste van jezelf te geven?

Mijn antwoord:

  • Bang om het niet waar te kunnen maken.
  • Angst voor controleverlies.
  • Bang dat ik overspoelt zal worden door mijn eigen krachten. 

Toen werd de pijl op mijn keel gezet. Ik moest hem met mijn keel breken.

Er ging van alles door me heen. Maar dat kan toch! Het zal ontzettend veel pijn gaan doen. Dit luk me never nooit!

Hij zei alleen: ‘De pijl staat voor je breakpoints. Die staan je in de weg om echt voor je droomwensen te gaan. Adem diep in, focus op wat je wilt bereiken en zet dan de stap naar voren.’ Kijk naar de video wat er toen gebeurde …

Wow – wat een bevrijding was dat.

Eerst stond ik er met mijn mindfuck – mijn gedachtes die me ervan wilden overtuigen dat dit echt absoluut niet kon. Mijn angsten dat ik mezelf heel erg zeer zou doen. Dat ik me niet mee moest laten slepen en geen gekke dingen moest gaan doen.

Ik deed het toch. Voorbij mijn angsten en dwars door mijn breakpoints heen.

Wat een power oefening!

Wat het mij heeft opgeleverd is dat ik nu zeker weet dat ik veel meer kan dan ik denk. Dat zolang ik maar blijf focussen op mijn doel, geen angst mij ervan zal weerhouden om mijn grenzen te verleggen.

 

Er staan – ervoor gaan – doelgericht – krachtig – vol overtuiging – ZIJN

Welke innerlijke overtuigingen je ook in de weg staan, ik weet zeker dat ook jij die kunt doorbreken. Door welke breakpoints wil jij heen? Deel het hieronder.

Zoek je daar ondersteuning bij? Aarzel niet en neem contact met mij op. Je bent van harte welkom!