LEEF VOLUIT 

               

5 sleutels om

vol energie en passie

te leven 

 

 

Inkijkexemplaar

 

Open hier het inkijkexemplaar

of klik op de afbeelding hiernaast.

asfdsad

Durf te doen waar jij van droomt

Mensen komen bij mij als ze zijn vast gelopen, privé of in hun werk. Velen hebben het gevoel zichzelf kwijt te zijn, gaan constant over hun grenzen heen en ervaren weinig energie en voldoening. Zij verlangen ernaar weer dichter bij zichzelf te komen en willen meer energie en passie ervaren. Ze vinden het lastig om voor zichzelf op te komen en hun wensen kenbaar te maken. Ook is de neiging om zichzelf weg te cijferen vaak sterk aanwezig.

Vijf ontwikkelstappen – vijf sleutels

Op een gegeven moment besefte ik dat – ongeacht de verschillende hulpvragen – bijna al mijn cliënten kampen met universele vragen over bestaansrecht en zichtbaarheid; vragen rondom er te mogen zijn en jezelf durven te laten zien. Ik ontdekte terugkerende patronen in de ontwikkelstappen, waarbij elke ontwikkelstap gepaard gaat met specifieke leeruitdagingen. Daarvan heb ik de vijf sleutels afgeleid die je helpen om te zijn wie je bent en voluit te  leven. In dit boek lees je hoe je met deze vijf sleutels de deuren kunt openen naar de innerlijke rijkdom die in jezelf verborgen is. Bij elke sleutel reik ik je diverse oefeningen aan, zodat je direct zelf praktisch kunt toepassen wat je hebt gelezen. De vijf sleutels zijn:

Sleutel 1: aandacht   

Aandacht is essentieel om een diepere verbinding met jezelf aan te gaan.

Sleutel 2: balans       

Balans zorgt voor een gezond evenwicht in je energiehuishouding.

Sleutel 3: perspectief     

Perspectief geeft richting in je leven. Het betekent het ontdekken van je diepere verlangens en innerlijke drijfveren. Dan heb je wegwijzers die je helpen om passende keuzes te maken.

Sleutel 4: inzicht       

Inzicht is het onderkennen van zelfdestructieve patronen van voelen, denken en gedrag. Bewustwording van deze innerlijke blokkades helpt om ze te kunnen loslaten.

Sleutel 5: daadkracht  

Daadkracht betekent in actie komen en daadwerkelijk stappen zetten op weg naar je verlangen; voor jezelf opkomen en er staan.

Waarom dit boek?

Al zolang als ik me kan herinneren is het mijn passie om mensen dichter bij zichzelf te brengen. Dit verrijkt niet alleen het leven van mijn cliënten, maar ook dat van mijzelf. Daar ben ik diep dankbaar voor.

De wens mijn inzichten met een groter publiek te delen was de aanleiding om dit boek te schrijven. Graag wil ik zoveel mogelijk mensen stimuleren om op ontdekkingsreis te gaan en innerlijke rijkdommen te ontdekken.

Leef voluit  is een praktische gids die je de weg wijst om je droomwensen te realiseren. De herkenbare voorbeelden en gemakkelijk toepasbare oefeningen zorgen ervoor dat je je verlangen om voluit te leven echt kunt waarmaken.

Flaptekst

Ben jij jezelf kwijt geraakt in de dagelijkse drukte? Cijfer jij jezelf weg door de vervulling van jouw wensen alsmaar uit te stellen? Waar is je passie gebleven? Je zit te veel in je hoofd. Het contact met je gevoelens is ver te zoeken. Regelmatig vraag jij je af hoe lang je dit nog volhoudt. Is jouw energie ook bijna opgebrand?

Jij bent niet de enige! Meer dan een miljoen mensen in Nederland heeft last van depressieve of stressgerelateerde klachten. Het leidt tot veel en langdurig ziekteverzuim. Hoewel mensen in hun achterhoofd weten dat ze teveel van zichzelf vragen, blijven ze toch te lang doorgaan. Ben je ook aan het overleven in plaats van aan het leven?

Stop met toekijken vanuit de zijlijn en pak de regie over je eigen leven. Leef voluit! Met de vijf sleutels uit dit boek open je deuren naar een vervuld leven; dicht bij jezelf, vol energie en passie.

Leef voluit is een praktische gids die je de weg wijst om je droomwensen te realiseren. De herkenbare voorbeelden en gemakkelijk toepasbare oefeningen zorgen ervoor dat je je verlangen om voluit te leven echt kunt waarmaken. 

asdasd

Wil jij je verborgen innerlijke rijkdommen ontdekken en voluit leven? 

Bestel dan het boek. Je wordt meegenomen op een ontdekkingsreis waar je volop inspiratie en concrete handvatten krijgt voor een leven vol energie en passie. 

Extra bonus

Na aankoop van het boek krijg je vrije toegang tot audiobestanden in de vorm van geleide meditaties en visualisaties voor verdere verdieping in je persoonlijke proces.

Bestel je het boek via onderstaande bestelknop, word je doorgeleid naar managementboek waar je veilig kunt betalen. De verzendkosten zijn gratis. Bij een bestelling voor 23.00 uur heb je het boek de volgende dag in huis.

Hieronder enkele recensies

Ik ben geraakt door de zorg waarmee dit boek is samengesteld.
De verschillende Sleutels worden goed uitgelegd, met heldere tekst en voldoende voorbeelden; de waardevolle opdrachten erbij helpen te voelen en ervaren wat er met de Sleutels bedoeld wordt.
Jasmin Vogeley is een goede professional die haar kennis nu voor iedereen beschikbaar maakt. Zeker aan te bevelen!

Pilar Bosch

Stel dat je niet goed in je vel zit EN je bent echt van plan er iets aan te gaan doen. Maar toch … de stap naar een therapeut vind je nog te groot. Hoewel ik persoonlijk vind dat in therapie gaan het grootste cadeau is wat je jezelf kunt geven (her)ken ik de terughoudendheid bij mensen als het om “in therapie” gaan/zijn gaat. Er zit zeker een steekje los … dat is toch wat gedacht wordt. Ik kijk zelf niet op een steekje los meer of minder, maar goed, stel dat je wel iets wilt gaan doen maar niet direct een professional in wil schakelen. Dan kan de aanschaf van het boek van Jasmin een goeie move zijn!

Het boek biedt je de mogelijkheid met jezelf “Aan de slag te gaan” zonder dat je er direct de hulp van Jasmin bij nodig hebt. Het beschrijft vijf gebieden die je in jezelf kunt ontdekken en Jasmin reikt je de sleutels aan om zaken te ontsluiten. Theoretische toelichting in combinatie met praktische oefeningen.

Wilma Vervoort

Journalist en tekstschrijver

Is het leven dat je leidt werkelijk waarnaar je verlangt? Aan de hand van vijf ontwikkelstappen helpt de auteur je om voluit ‘ja’ tegen het leven te zeggen. Deze vijf sleutels zijn: aandacht, balans, perspectief, inzicht en daadkracht. Door het doen van eenvoudige (geleide) meditaties, visualisaties en schrijfoefeningen maak je contact met je diepste verlangens. Je wordt bewust gemaakt van destructieve overtuigingen en belastende gedachten en emoties. Je leert weerstand overwinnen en je innerlijke belevingswereld te ontdekken. Zo kun je (weer) voluit leven. Een audio- of pdfbestand van de meditaties en oefeningen zijn na opgave van een e-mailadres toegankelijk op de website van de auteur. De vijf hoofdstukken beginnen met een citaat en bevatten naast de tekst ervaringsverhalen, tips, oefeningen met werkbladen en eindigen met een korte samenvatting in krachtige zinnen. Veel rode en grijze kaders. Inclusief epiloog en bronvermelding. Ondanks de slordigheden in de tekst een zeer verzorgde uitgave met leeslint. Geschikt voor mensen die – op een praktische manier – meer uit het leven willen halen.

Marjan van Druenen-Bolk

Recensent Biblion

Ik heb je boek gelezen en ik vind het top. Gemakkelijk leesbaar, goede voorbeelden en duidelijke oefeningen waar je ook echt wat aan hebt.
Heel gaaf dat je het geschreven hebt. Gewoon beginnen bij het begin, en dan kunnen er mooie dingen ontstaan, daar vind ik jou een aansprekend voorbeeld van.

Dank je wel daarvoor!

Hanneke Nijland

Ondernemerscoach

Wat een prachtig boek heb je geschreven! Zo uitgebreid, vol met belangrijke levenstips!! Wat zou het fijn voor me zijn geweest, wanneer ik dit boek jaren gelden zou hebben gehad!!! Ik heb grote bewondering voor de manier zoals het boek in elkaar is gezet, qua tekst maar ook qua vormgeving! Je krijgt van mij een 10 met een griffel!!!

Nettie Martens

Hoezo Leef voluit?

Veel klachten die mensen hebben komen voort uit niet jezelf (mogen, durven en/of kunnen) zijn. Behoorlijk wat van onze hoogopgeleide klanten neigen naar veel nadenken, piekeren, in hun hoofd zitten. Soms is de balans dan wat zoek met luisteren naar en dingen doen vanuit je gevoel. Leef voluit is een boek dat je wil inspireren en stimuleren om weer vol voor je eigen keuzes te gaan. Pak de regie over je eigen leven!

Vijf stappen

Jasmin noemt dit vijf sleutels om (weer) vol energie en passie te leven. Natuurlijk ben ik bevooroordeeld als fan. Maar kritisch ben ik ook: Weer een zelfhulpboek naar een beter leven? Ik ben erg enthousiast. Het boek kent een prima mix van theorie/ratio en persoonlijke ervaringen, van zowel Jasmin zelf als vijf klanten. De opbouw is logisch, ze legt duidelijk uit en geeft lekker praktische oefeningen. De stappen die Jasmin beschrijft zijn: Aandacht, balans, perspectief, inzicht en daadkracht.

Aandacht

Vooral aandacht vond ik erg leerzaam. Voor mij staat aandacht voor stilstaan bij, je bewust zijn van. In plaats van steeds maar doorgaan, druk druk en meer, meer. Jasmin geeft voorbeelden van aandacht om te genieten, aandacht die verbinding creëert en aandacht dat je welbevinden begroot. Oefeningen die hier bijvoorbeeld bij horen zijn: Stil zitten, ontspannen en naar binnen luisteren. Proberen? Check VoluitZijn.

Ruud Op den Kamp

Loopbaancoach en eigenaar van Styx Careerconsult

Erg interessant boek! Ik heb door dit boek weer veel energie & nieuwe ideeen gekregen.
Ik zat veel te veel in mijn hoofd en was mezelf een beetje kwijt, heb het gevoel dat ik dankzij dit boek wel op de goede weg zit.

Irene Pijnenburg

‘Durf te doen waar jij van droomt – dat doe ik ook.’

Lees hier een interview met mij gepubliceerd in het Eindhovens Dagblad op 22-06-2018.

Share This