LEEF VOLUIT 

               

5 sleutels om

vol energie en passie

te leven 

 

 

Bestel je het boek via mijn site, word je doorgeleid naar managementboek waar je veilig kunt betalen.

sdfsdf

Mensen komen bij mij als ze zijn vast gelopen, privé of in hun werk. Velen hebben het gevoel zichzelf kwijt te zijn, gaan constant over hun grenzen heen en ervaren weinig energie en voldoening. Zij verlangen ernaar weer dichter bij zichzelf te komen en willen meer energie en passie ervaren. Ze vinden het lastig om voor zichzelf op te komen en hun wensen kenbaar te maken. Ook is de neiging om zichzelf weg te cijferen vaak sterk aanwezig.

Vijf ontwikkelstappen – vijf sleutels

Op een gegeven moment besefte ik dat – ongeacht de verschillende hulpvragen – bijna al mijn cliënten kampen met universele vragen over bestaansrecht en zichtbaarheid; vragen rondom er te mogen zijn en jezelf durven te laten zien. Ik ontdekte terugkerende patronen in de ontwikkelstappen, waarbij elke ontwikkelstap gepaard gaat met specifieke leeruitdagingen. Daarvan heb ik de vijf sleutels afgeleid die je helpen om te zijn wie je bent en voluit te  leven. In dit boek lees je hoe je met deze vijf sleutels de deuren kunt openen naar de innerlijke rijkdom die in jezelf verborgen is. Bij elke sleutel reik ik je diverse oefeningen aan, zodat je direct zelf praktisch kunt toepassen wat je hebt gelezen. De vijf sleutels zijn:

Sleutel 1: aandacht   

Aandacht is essentieel om een diepere verbinding met jezelf aan te gaan.

Sleutel 2: balans       

Balans zorgt voor een gezond evenwicht in je energiehuishouding.

Sleutel 3: perspectief     

Perspectief geeft richting in je leven. Het betekent het ontdekken van je diepere verlangens en innerlijke drijfveren. Dan heb je wegwijzers die je helpen om passende keuzes te maken.

Sleutel 4: inzicht       

Inzicht is het onderkennen van zelfdestructieve patronen van voelen, denken en gedrag. Bewustwording van deze innerlijke blokkades helpt om ze te kunnen loslaten.

Sleutel 5: daadkracht  

Daadkracht betekent in actie komen en daadwerkelijk stappen zetten op weg naar je verlangen; voor jezelf opkomen en er staan.

Waarom dit boek?

Al zolang als ik me kan herinneren is het mijn passie om mensen dichter bij zichzelf te brengen. Dit verrijkt niet alleen het leven van mijn cliënten, maar ook dat van mijzelf. Daar ben ik diep dankbaar voor.

De wens mijn inzichten met een groter publiek te delen was de aanleiding om dit boek te schrijven. Graag wil ik zoveel mogelijk mensen stimuleren om op ontdekkingsreis te gaan en innerlijke rijkdommen te ontdekken.

Leef voluit  is een praktische gids die je de weg wijst om je droomwensen te realiseren. De herkenbare voorbeelden en gemakkelijk toepasbare oefeningen zorgen ervoor dat je je verlangen om voluit te leven echt kunt waarmaken.

Flaptekst

Ben jij jezelf kwijt geraakt in de dagelijkse drukte? Cijfer jij jezelf weg door de vervulling van jouw wensen alsmaar uit te stellen? Waar is je passie gebleven? Je zit te veel in je hoofd. Het contact met je gevoelens is ver te zoeken. Regelmatig vraag jij je af hoe lang je dit nog volhoudt. Is jouw energie ook bijna opgebrand?

Jij bent niet de enige! Meer dan een miljoen mensen in Nederland heeft last van depressieve of stressgerelateerde klachten. Het leidt tot veel en langdurig ziekteverzuim. Hoewel mensen in hun achterhoofd weten dat ze teveel van zichzelf vragen, blijven ze toch te lang doorgaan. Ben je ook aan het overleven in plaats van aan het leven?

Stop met toekijken vanuit de zijlijn en pak de regie over je eigen leven. Leef voluit! Met de vijf sleutels uit dit boek open je deuren naar een vervuld leven; dicht bij jezelf, vol energie en passie.

Leef voluit is een praktische gids die je de weg wijst om je droomwensen te realiseren. De herkenbare voorbeelden en gemakkelijk toepasbare oefeningen zorgen ervoor dat je je verlangen om voluit te leven echt kunt waarmaken. 

asdasd

Wil jij je verborgen innerlijke rijkdommen ontdekken en voluit leven? 

Bestel dan het boek. Je wordt meegenomen op een ontdekkingsreis waar je volop inspiratie en concrete handvatten krijgt voor een leven vol energie en passie. 

Extra bonus

Na aankoop van het boek krijg je vrije toegang tot audiobestanden in de vorm van geleide meditaties en visualisaties voor verdere verdieping in je persoonlijke proces.

Bestel je het boek via onderstaande bestelknop, word je doorgeleid naar managementboek waar je veilig kunt betalen. De verzendkosten zijn gratis. Bij een bestelling voor 23.00 uur heb je het boek de volgende dag in huis.

Share This